| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΣΑΚΗΣ
Ένταξη: 08 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 87
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 07, 2009 8:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thief45
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΩ TA RA ΤΟΥ ΟΠΑΠ (ΟΜΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ )
ΠΟΝΤΑΡΩ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ . ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΕΡ
ΠΑΙΖΩ 4 ΔΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ 3-4, ΑΛΛΑ Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ
ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 8Χ4+16 = 48 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ.
ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΠΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ , ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ .
ΕΤΣΙ ΟΙ 4 ΤΡΙΠΛΕΣ – 9 ΣΤΗΛΕΣ ΓΙΑ 3-4 ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
ΣΑΚΗΣ |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thief45
Ένταξη: 17 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 132
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 07, 2009 8:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΑΚΗΣ
γράφεις
"ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ"
ναι... με αυτό το κείμενο όμως δικαιώνεις κάποιον... που σημαίνει ότι το καταλαβαίνεις.... Ο ίδιος βέβαια αρνείται να δικαιωθεί και αναφέρει παρακάτω στο ίδιο post το εξής:
"Αν δεν ειναι ετσι τοτε ας δωσει καποιος μεταβλητη με δυο πρωτες επιτυχιες... "
Προσθέτω κι αυτό που μόλις το πρόσεξα:
γράφεις:
"ΜΆ αρέσουν τα άτομα που ψάχνουν , διαβάζουν , ασχολούνται για κάποιο σκοπό.
Συμπαθώ περισσότερο αυτόν που προσπαθεί να φτιάξει , να βελτιώσει, να τροποποιήσει ένα ποδήλατο , και λιγότερο αυτόν που το καβαλάει και κάνει σούζες ."
Είναι καλό... αιχμή σίγουρα. Δε θα το σχολιάσω όμως!!!
Έριξα μια ματιά... πού βρίσκονται οι αποδόσεις στο over, 2-3 γκολ και 0-1 γκολ στο Κορκ. Είναι 2,35... 1.9.... 2,6. Με αυτές τις αποδόσεις είναι απίθανο να νικηθεί η γκανιότα με το 4 τριπλές μεταβλητό.
Ισχύει ο κανόνας "ότι κερδίζεις σε ασφάλεια το πληρώνεις σε χρήμα".
Το πρόβλημα με τα μεταβλητά είναι πως αν χαθεί ένας αγώνας η ζημιά είναι μεγάλη. |
|
|
 |
thief45
Ένταξη: 17 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 132
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 4:18 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαιρετώ… προτείνω να λήξη εδώ η αντιπαράθεση… αν υπήρξε!!
Προσπαθώ να δουλέψω σ΄αυτό που παρακάτω θα αναφερθώ, δεν ξέρω όμως πώς γίνεται η διαλογή στο adromeda για να δω τη συμπεριφορά του!! Ζητώ την βοήθεια όποιου ξέρει και διαθέτει και χρόνο. .Όλο το σκεπτικό στηρίζεται στα γκρουπάκια του ΣΑΚΗ που θεωρώ την καλύτερη προσέγγιση απ΄όσα μέχρι τώρα έχουμε πει.
Έκανα λοιπόν το εξής:
Έβαλα 7 τριπλές στο adromeda, ζήτησα τετράδες και μεταβλητό για 3άρι. Οι στήλες είναι 171(τετράδες). Ξέρω ότι το πρόγραμμα χρησιμοποιεί σαν βάση για το μεταβλητό των 4 τριπλών 21 στήλες και όχι τις γνωστές 9. Αυτό δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό, μπορεί να κοστίζει σε χρήμα αλλά μπορεί να μας το επιστρέφει πολλαπλάσια σε απόδοση!!! Είναι σίγουρο πάντως πως οι 171 στήλες μπορούν να γίνουν αρκετά λιγότερες.
Η αξία του συστήματος βέβαια είναι απαγορευτική (171Χ5=855 στήλες. 256,5 ευρώ). Μόνο ομαδικό θα μπορούσε να παιχτεί. Τα δελτία του είναι κι αυτά αρκετά αλλά όχι βουνό (171)!!
Από έλεγχο που έκανα (με το χέρι) είδα ότι και στην περίπτωση των τριών μόνο τριπλών αποδίδει δύο 3άρια. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις κι αν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις μόνο 3 τριπλές και να αποδώσει ένα ή και κανένα 3άρι. Επίσης ποια είναι η απόδοσή του στις περιπτώσεις 4,5,6 και 7 τριπλών πιασμένων; Κι αν αυτή είναι σταθερή.
Ας το ψάξουμε λίγο κι έτσι... δεν έχουμε να χάσουμε κάτι!!!
thief45 |
|
|
 |
propakias
Ένταξη: 09 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 576
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 5:16 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ξερεται οτι λεω δεν το λεω με κακια απλα προσπαθω να υπαρχει ενα κλιμα κατανοησης.Φιλε thief 45 επειδη μου αρεσει να ειμαι οσο το δυνατον δικαιος με κανει να εχω αυτην την συμπεριφορα....με καλυψες με τον μαθηματικο τυπο,αλλα θα περιμενα και εκει που γραφεις να το ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ,
και το λεω αυτο γιατι ΕΙΔΕΣ κατι λαθος ,το εκθεσα και εγω,και θα περιμενα
απο εσενα να εχεις καποια αποψη στο θεμα,αφορμη παιρνω απο το οτι εδω μεσα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ενω αλλου δειχνεις οτι συμφωνεις με κατι που δεν ειναιο σωστο,.
οσο για τα υπολοιπα που λες οτι δεν γνωριζες να συμφωνησω ,αλλα περιμενω να δω τι θα κανεις τωρα που τα εμαθες.........
Δ ΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....απλα να εισαι δικαιος ,αλλωστε δεν εχω κανει κατι κακο,ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑDMIN ....δεν χρειαζεται να σου πω ποιους εννοω (μαθηματικους)ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ.......εννοω καποιους που (λενε) οτι δωσαν ιδεες
αλλωστε μου εχεις στειλει ε-μαιλ σχετικα με το θεμα.
Αντιπαραθεση δεν υπαρεχει ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΟΙ..........
Και κατι για τους εχθρους μου οι 73 στηλες μου απλα αντιγραφη ειναι απο τις δικες μου (ΠΑΡΑΛΑΓΗ) οποιος διαθετη χρονο ας το τσεκαρει...αν ειναι μαγκες ας κατεβασουν αλλο συστημα
κοιταξτε το παρακατω
3 διπλες =4 στηλες μεταβλητο
1)χ.....*......1.....*
2)1.....χ......1......χ
3)*.....1.......*.....χ
Τι κανουν τωρα οι εχθροι μου και του σαιτ εδω..απλα αλαζουν τα σημεια ,δηλαδη με λιγα λογια και χωριατικα ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ
η ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ
1)1.....*......Χ.........*
2)Χ.....1......Χ........1
3)*.....Χ......*........1
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ........κατι δικο τους δεν εχουν???????????????
Οπως βλεπειςthief 45 αν πραγματικα θελουμε να βλεπουμε ΟΡΘΑ μερικα πραγματα να μην απανταμε μονο σε εμενα.....και φυσικα σε εμενα ΠΡΩΤΑ
αλλα αν συμετεχουμε και αλλου να ειμαστε και εκει ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΗΣ,να μην
περιμενουμε απο εμενα να γινομαι κακος ΕΝΩ η προθεση μου δεν ειναι αυτη,δεν εχω τιποτα μαζι σου,ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕΣ αναλογα και δικαια
οποιος εχει απορια η θελει να μαθει πως γινονται καποια συστηματα
ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ.........ρωτηστε με και θα σας λεω ενω μερικοι
μην πω την λεξη...........ας καθονται.........καθονται........ να αντιγραφουν....αντιγραφουν.......αντιγραφουν......
Απορω ....... τοτε το προγραμμα γιατι μας το δωσανε????????
Μολις ακουσαν οτι εχω τον αλγοριθμο τα παιξανε................ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΡΤΙΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ........ταυτοχρονα βρηκανε και τις
73 στηλες?????????Δεν μας λετε και τον πρακτορα το ΣΑΙΝΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ........αν ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ 73
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ .....γινεται να μαθουμε το παληκαρι.....και εμεις.............
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ....απεραντο το ζωικο βασιλειο και που να μπει ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.............................
Υ.γ=== ΟΙ 73 ΣΤΗΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...
ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ...ας παραθεσει το βιβλιο........και τα κοιταπια του..
οι 73 εχουν γινει με προγραμμα και χερι.......ασχετα αν πριν 7 χρονια περιπου αυτες τις στηλες τις δινουν και καποια προγραμματα.
φυσικα και οι 4 στηλες των 3 διπλων που ειναι με το χερι
προπολεμικα και δεν τις δινει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ......ΟΠΩΣ ειδατε
προσφερω ΤΡΟΠΟΥΣ -ΓΝΩΣΗ- ΤΡΟΠΟΥΣ.....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ μ..........ς
ενω αλλοι σας ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και λετε και ευχαριστω...
εγω οτι εχω καλο το δινω ....αλλοι το ΚΑΝΟΥΝ αιτηση γισα ΠΑΤΕΝΤΑ..
φΑΝΤΑΣΤΕΙΣΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ
Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟΓΟ ........ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ
ΠΑΡΤΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑ ΣΤΗΛΕΣ........ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ?????????????????
Οταν καποιος λεει οτι το ξερω μονο εγω και τα φιλαρακια μου......ενω οι αλλοι ΑΝΤΙΓΡΑΦΤΕ ΒΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.....ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ.........
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΠΟΥ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΓΙΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΖΟΝ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝ........το μικρο σπιτι στο λιβαδι........... |
|
|
 |
ΣΑΚΗΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 5:56 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thief45
ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ . ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΨΑΞΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ
ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ.
ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΔΕΣ . ΚΑΝΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΖΗΤΑ 2-3-4
ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΛΤΙΟ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ .
ΑΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ 12 ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ;
ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΤΙΣ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο propakias ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΣΑΚΗΣ |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 6:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για οσους θελουν να κανουν τον πολυξερο βρυσια εννοειται ..........
να βαζεις και τριτους ασχετους με το θεμα ...οπως οικογενεια καποιου
η την μανα του..........(ξερεται τι εννοω) και οταν ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΛΕΣ
ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ....αυτος συνεχιζει και αυτος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..........
εγω προσωπικα του λεω οτι ολοι οι δικοι του να ειναι και καλυτερα απο ΕΜΕΝΑ.
Και οτι ποτε δεν θα μπω σε αυτο το επιπεδο.
Λενε να στειλουν ε-μαιλ στον Admin......oxi δεν θα στειλεται απο την στιγμη
που του εχεται ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.........ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ
ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ Α.............Σ......
ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΙΑ......ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο admin ας με σβησει
δεν δεχομαι σαν ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....δεν ταιριαζει...καθειστε
εκει που ειστε και σχολιαστε ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ......αλλα οχι και να την βγειτε απο επανω.......... |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 09, 2009 8:33 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thief45 θα κοιταξω το συστημα των 7 τριπλων και θα σου πω την αποψη μου
και την αποδοση σε 4-5-6-7.
Αν θες πες την γνωμη σου πανω στα μεταβλητα αλλα πανω σε (πενταπλη-εξαπλη)και πανω στο ακριβες σκορ οπου οι συντελεστες ξεκιναν απο 6 περιπου.για παραδειγμα 5 αγωνες πενταπλη αποδοση 7786,αν το μεταβλητο παει εστω και ενισχυμενο 7000 στηλες,κατα καποιο τροπο συμφερει
γιατι αποψη μου ειναι οτι ειναι ποιο (ευκολο) για καποιον (διαβασμενο λιγακι)
να πεσει μεσα στο ακριβες σκορ,και περιπου (νικαει την γκανιοτα)ΕΦΟΣΟΝ
ειναι ποιο( ευκολο)να βρεθει καποιο σκορ(κατα καποιο τρροπο φυσικα)
για να γινω ποιο σαφης το συστημα των 4 τριπλων 9 στηλες αν κατα καποιο τροπο το ζιτησουμε σε ακριβες σκορ (συμφερει) εννοειται παντα
να πιασουμε το συστημα...αν το πιασουμε ΕΣΤΩ και τριαδες να το καναμε το μεταβλητο 36 τριαδες η τριαδα θα ειχε6*6*6=216......Τωρα ΦΥΣΙΚΑ...μπορουμε την τριπλη να την φτασουμε 6απλη...7απλη η οσο δεν μας νικαει η γκανιοτα...
Η γνωμη του ΣΑΚΗ και του Αdmin παντα καλοδεχουμενες. |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 09, 2009 8:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ιninuga κανει μεταβλητα (περιορισμος υπαρχει μονο στο οτι εχει 32 αριθμους) μεχρι εκει κανει ΠΑΠΑΔΕΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
(ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΥΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ)
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ...ναι κανει τα παντα,οπως και αλλα προγραμματα
του ειδους .
Αν θελεται να δειτε ποσο ειναι ενα μεταβλητο απλα....και καποιοι δεν σας λενε...η μιλανε για ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ η ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ λενε ψεματα.........γιατι ειδικα το ΙΝINUGA
EKEI μετραει λεει και το ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....κοιτατε παντα μετα απο καθε επεξεργασια και εκει που λεει
: (theor.total) εκει σας λεει το ακριβες αποτελεσμα
ενω αλλοι το λενε ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ.........ΕΝΩ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Για να δω τωρα απο ΕΔΩ και περα δεν ΘΑ ΛΕΤΕ δικος ΜΑΣ τροπος /// φυσικα οχι και δεν θα το ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΕΓΩ...καποιοι να δουλεουν την νοημοσυνη μας  |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 09, 2009 9:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καποιοι ειναι ΑΜΕΤΑΝΟΟΙΤΟΙ
ΤΗΝ στιγμη που το ininuga ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ 73 στηλες αλλοι παλι ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ
ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ
ΜΑΣ δινουν το μισο ενω το αλλο μισο το παιρνουν απο ΕΜΑΣ.........ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ........ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ
...........ειπαμε που να μπει ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.........παρε κοσμε με δοσεις ειπαμε ο χρονος ειναι χρημα .......
Οταν καποιοι εννοουν συστημα χωρις ορους...εννοουν μεταβλητο
με το ιninuga και δεν λενε τον τροπο γιατι οταν ΧΑΝΕΙ
απλα δεν θελουν να βλεπουμε απο τι ΧΑΧΟΥΜΕ
Εγω λεω μεταβλητο αμα χασω ΕΧΑΣΑ. Ο ΣΑΚΗΣ επισης αναρταει ΠΛΗΡΩΣ τι παιζει....και συχαρτηρια.....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΠΟΥ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΓΙΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΖΟΝ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝ........το μικρο σπιτι στο λιβαδι........... |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 09, 2009 9:27 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| thief45 έγραψε: | ΣΑΚΗΣ
Το πρόβλημα με τα μεταβλητά είναι πως αν χαθεί ένας αγώνας η ζημιά είναι μεγάλη. |
οταν λες (αν χαθει ενας αγωνας τι ακριβως εννοεις???)
Γιατι αν το μεταβλητο ειναι τριπλες δεν χανεται αγωνας,αλλα ζημια ειναι
οτι δεν θα καθισει η στηλη ......(θεωρητικα)δεν χανεται κανεις αγωνας.
Θα μου επιτρεψεις να σε ρωτισω ξανα οτι καθε συστημα εκτος πληρες
παντα εχει ρισκο να χασει,στην ουσια κατα καποιο τροπο και τυχαια 9 στηλες
να διαλεγαμε απο 4 αγωνες (τριπλες) ποια η διαφορα τους απο αυτες του μεταβλητου???Θα ηθελα να μου πει καποιος τελικα ενα ΙΣΟΠΟΣΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ...ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑΛΑΓΕΣ........
Η ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ........ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ?????? που περιπου εστιαζεις οτι τα μεταβλητα εχουν προβλημα??η ξερεις καποιον αλλον ορο που να σου εγκυαται με τις ιδιες
στηλες 100%δευτερη επιτυχια.........η με αυτες τις στηλες αναλογο ποσοστο επι τοις 100% για πρωτη επιτυχια??δηλαδη 11.1% |
|
|
 |
ΣΑΚΗΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 12:00 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΤ1........ΣΤ2..........ΣΤ3
1............Χ............1ΧΔΕ
Χ...........1ΧΔΕ........1
1ΧΔΕ......1.............Χ
ΑΥΤΟ |
|
|
 |
ΣΑΚΗΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 1:54 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Propakia
ΑΛΛΟ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΑΛΛΟ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ( ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ )
ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΡΕΝΟ . ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ . ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ( ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ ). ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ .
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ 13 ΑΓΩΝΕΣ . ΤΩΡΑ……… ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ.
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ , ΕΣΤΩ ΤΙΣ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΑΚΑΛΥΠΤΟ . ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ TOY Α ΚΑΙ ΤΟΥ Β.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 9 ΣΤΙΣ 10 ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ . ΣΤΗΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ . ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ , ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥΣ . ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΩ.
ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ . ΣΚΕΨΟΥ .
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
ΣΑΚΗΣ |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 3:37 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΑΚΗ μιας και εχεις ,η ακολουθας καποιο τροπο δικο σου ,αν θες
μιας και ξερεις καλυτερα τον τροπο....να βαλεις στο φορουμ και ενα αρχειο στατιστικης επαληθευσης ,σημειων και συντελεστων...δινω περιπου παραδειγμα..
2.20-3.50-2.20= τι σημειο παιζεις...και τι σημειο ερχεται??
και την δευτερη ευκαιρια αν θες να την παιζεις οχι με την καθορισμενη σειρα
αλλα με σειρα προβλεψης ωστε να φαινεται η επιλογη κατα ποσο πεφτει μεσα. |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 3:57 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΣΑΚΗΣ έγραψε: | ΣΤ1........ΣΤ2..........ΣΤ3
ΑΥΤΟ |
Το συστημα που δινεις ειναι παραλαγη ...μειωμενη.....η αλλωτε ενισχυμενη
καποιου μεταβλητου
α)..χ.......(1χ)..........1..........(1χ)
β)..1.........χ............1............χ
γ).(1χ)..... 1...........(1χ).........χ
λογικα μπορω να το φτιαξω οπως θελω το δικο μου και αναλογα πως βλεπω στατιστικα το συστημα να εχω 1η 2 στηλες με τρια σημεια κανονικα χωρις διπλη ευκαιρια.η και να το κανω να βγαζει δυο τριαδες ιδιες........
Το να λεμε περι μεταβλητου ενω το συστημα σου ειναι ΑΠΟΣΤΑΣΗ
ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ .
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
1)1................1Χ(ΔΕ)......1Χ(ΔΕ)........1Χ(ΔΕ)
2)1Χ(ΔΕ)........1..............1Χ(ΔΕ)........1Χ(ΔΕ)
3)1Χ(ΔΕ)........1Χ(ΔΕ)......1................1Χ(ΔΕ)
4)1Χ(ΔΕ)........1Χ(ΔΕ)......1Χ(ΔΕ)........1
4 ΣΤΗΛΕΣ ΚΟΣΤΟΣ =4
και η στανταρ αποδοση που ζητας=6
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.......
ΟΙ ΑΣΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ( Χ) ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΕΙ =(8,7)
και οπως λες οτι ενα χ οτι σχεδον σιγουρα θα ερθει τοτε (συμφερει) γιατι
δινει τα διπλα |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 4:41 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο εδω και περα δεν θα σας κοροιδευει κανεις για μαθηματικους τροπους, πατεντες,και φιλοσοφιες,οτι ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...θα το λεω
Βρε κολημα με τις 73 στηλες
λες και δεν υπαρχει αλλο συστημα να κατεβασουν...........αφου εχουν τον
ΜΙΣΟ ΤΡΟΠΟ... και το ΣΑΙΝΗ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....το καημενο το δικο μου του εχουν αλαξει τα φωτα αλλα παραμενει 73..........λενε για παρακατω...56...64 ..... ενω δεν μπορουνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΕΕΕ αμα απευθυνεται καποιος σε ασχετους περι το θεμα......οτι θελει τους ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..... αλλη μουφα
τον τροπο μην τον λετε .....ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΛΕΣ .......
ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.........
Η ολη τρελλα που με κανει να γελαω τις 73
τις δινουν και πολλα προγραμματα.......και αλλοι τις κανουν μετατροπη απο τις δικες μου... ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ...ΤΟΣΟΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 4:53 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο TYXAIΡOPOYLOS......κατι τετοιες φιλοσοφιες ελεγε ,τον προειδοποησα
οτι λεει βλακειες επανελειμενα....Ωσπου μου την εδωσε και τον ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑ
δια παντος ...ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥ)
φυσικα ηταν ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
διμουτσουνος ...και πηγε μεσα στο ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ) ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ......ειπαμε σας αφηνω να λετε αλλα οταν παιρναει καποιος τα ορια......ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ.... ΘΑ ΛΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ  |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 5:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμια φορα μερικοι παρουσιαζουν εικονικη πραγματικοτητα,και πετανε στα συνεφα................οταν καποιος διαφημιζεται στα οποια σαιτ και καλα κανει
θα ηθελα να εβλεπα που και που καποια δελτια χρηστων κερδισμενα που να λενε ...ΦΙΛΑΡΑΚΟ παιξαμε οτι προτεινεις και κερδισαμε ,αλλα που ,αν κερδιζε καποιος χρηστης απο ολο τον ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΕΣΤΩ,ΓΙΑ ΠΡΕΣΤΙΖ,
ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ,Η ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
η ουσια ειναι απο το καθε τι ΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.........Η ΜΗΠΩΣ.....ισχυει η παροιμια ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....... ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΝΕ???
Εγω προσωπικα ειμαι τελευταιος ,αφηνω τα ΣΚΗΠΤΡΑ,στους
ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,Η ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ .................ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΤΗ
ΝΑ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ τωρα στα 10 χρονια να εχεις δωσει 50.000 ευρω και να παρεις
ενα δελτιο 20.000 το αφηνω μονο του να ΕΝΝΟΗΘΕΙ...τι εννοουν ΚΑΠΟΙΟΙ ..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..... |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 5:41 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aν υπαρχει προγραματιστης που να το λεει η καρδια του
ας ερθει εδω .............ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.....οταν εννουμαι προγραμμα
τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.....
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Α)ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
Β)ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Γ)ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δ)ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
Ε)ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΡΙΑ
Ζ)ΜΟΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΡΩΝ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΛΩΝ(ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ)
Η)ΑΜΕΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΙΜΟ-ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΙΜΟ
Ζ)Ο ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΡΙΟ ΚΟΝΤΡΩΝ,Η ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Θ) ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΝΥΑΔΩΝ ΣΕ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ-ΚΕΡΔΟΥΣ
Ι)ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΣΤΗΛΩΝ ΣΕ ΝΥΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ....
Κ)ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ- ΝΥΑΔΩΝ -ΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
Λ)ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ -ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΩΝ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ)ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.
Μ)
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ  |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 6:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
O καλος φιλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΟΔΗΓΙΩΝ
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΩ ΕΓΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΙΚΑ.....καποιοι τωρα τι να πω ,αν ειναι να βοηθησω οσο μπορω σε καποια μελοντικη εκδοση καποιου προγραμματος πολυ ευχαριστως να σου δειξω υλικο που διαθετω και αν κρινεις κατι σωστο στην διαθεση σου.
Στο μονταζ καποιοι ειναι πρωτοι
ειπα οτι ΒΛΑΚΕΙΑ ΛΕΤΕ ........ΠΙΠΕΡΙ.............................................
ΕΤΣΙ ΜΠΑΒΟ .......ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ( ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ)
ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΑΝΑ..... τουλαχιστον το παραδεχεσται ΣΙΩΠΗΡΑ............
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.........ο thief 45 λεει οτι συμφωνει οτι ο μαθηματικος τροπος
ειναι μαπα...η δεν ισχυει....... ενταξει εγω ειμαι βλακας.......ο thief 45 λεει και αυτος ΨΕΜΑΤΑ.......
 |
|
|
 |
ΣΑΚΗΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 7:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
propakias
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ . ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ , ΔΗΛ 1-2 ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ 1-2 ΔΕΥΤΕΡΑ
ΣΤ1........ΣΤ2..........ΣΤ3
ΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΛΥΨΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. (1-2 ΠΡΩΤΑ 1-2 ΔΕΥΤΕΡΑ )
ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ 3 ΤΡΙΠΛΩΝ ΓΙΑ (1-2 ΠΡΩΤΑ 1-2 ΔΕΥΤΕΡΑ 0-1 ΤΡΙΤΑ)
ΚΑΙ ΕΣΤΡΩΣΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ
ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ
1………..Χ…………1ΧΔΕ
Χ………..1ΧΔΕ….1
1ΧΔΕ…..1……….Χ
ΚΑΙ
ΟΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Χ……Χ……1…..1……2….…2
1…..2……2……Χ…….1…..Χ
2……1……Χ……2…….Χ…..1
ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ. ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ...
ΣΑΚΗΣ |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 11, 2009 2:05 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αναφερα μερικα πραγματα για τα προγραμματα,νομιζω οτι αν λεω κατι λαθος ειδικοι ειναι οι προγραμματιστες το οτι ΚΑΝΕΙΣ ,δεν ενοχλειται απο οτι αναφερω ,σημανει οτι συμφωνουν μαζι μου,αν καποιος
ειχε αντιριση,απλα θα ελεγε την αντιριση του,και που δεν συμφωνει μαζι μου..
οποτε εχω δικαιο,τονιζω δεν λεω οτι τα προγραμματα δεν ειναι καλα,ΑΠΛΑ
ΦΤΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ....που το κακο????????
Δεν μου απαντισε κανεις αν σε ενα ομιλο θελω 2000 κοντρες και το προγραμμα μου δινει την δυνατοτητα μονο για 100-200-250......εγω τι πρεπει να πω????????δεν πρεπει να το επισημανω???? |
|
|
 |
admin Site Admin
Ένταξη: 27 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 417 Τόπος: ΑΙΓΙΟ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 11, 2009 2:23 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε "propakias" κανεις λαθος.
Πρωτος εγω σου ειπα οτι αυτα που γραφεις ειναι λαθος .
Το οτι δεν σου απαντησε κανενας δεν σημαινει οτι συμφωνουν οι προγραμματιστες μαζι σου.......εαν ειναι δυνατον!!!!
Εχεις ασχοληθει με ενα θεμα που δεν γνωριζεις και επιμενεις!
Αλλαξε θεμα και .........διαβασε και τα προσωπικα μηνυματα που σου εστειλε μελος του forum και με ρωτησε 2 φορες εαν εχω προβλημα τεχνικο στην αποστολη ΠΜ |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 12, 2009 12:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζηταω συγνωμη απο τον "propakias" αλλα ημουνα αναγκασμενος να σβησω το μηνυμα.
γραφε οτι θελεις αλλα μην βριζεις
admin |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 12, 2009 1:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανενα προβλημα αλλωστε ισως εγω πρεπει να ζιτησω συγνωμη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την propakias στις Δευ Ιούλ 13, 2009 5:02 pm, 2 φορές συνολικά |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 12, 2009 1:59 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου,και αν φυσικα το εκθετω σωστα,γιατι απο μαθηματικα δεν ξερω τιποτα.
Για παραδειγμα στο ΠΡΟΠΟ και οταν θελουμε να εξετετασουμε τα ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ,(λογικα ) θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε κατι απο την ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.(ΜΕΤΑΘΕΣΗ????ΑΠΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ??????ΑΠΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ?????ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ???????ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ???????ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ???????ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???)
Με απλα λογια με ποιο τυπο (προσεγκιζουμε)καλυτερα ενα μεταβλητο??
εστω θελουμε να βρουμε τον ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΛΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ...εστω ας πουμε το (μεταβλητο των 9 τριπλων)
ποιος τυπος η εξισωση μας δινει το παραγωμενο αποτελεσμα με την καλυτερη ακριβεια. |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 1:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ininuga και καθε προγραμμα κανει μεταβλητα και τριπλες και τα παντα ακομα και προγραμμα ΚΙΝΟ ακομα ποιο καλα.... απλα πρεπει να εχει καποιος υπονη να ταιριαξει τις στηλες.
ΟΙ 6 τριπλες σε ΚΙΝΟ ειναι 3*6=18 αν τωρα απο τους 18 αγωνες
βαλω ΜΙΑ στηλη για ξεκινημα και τις πω ορια 5-6 θα μου
βγαλει αποτελεσμα 73,πολλοι
θα πουνε παλι ΕΤΥΧΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΠΕΤΥΧΕ......δεν νομιζω οτι παραδειγμα και τροπο που δινω εγω ΠΑΝΤΑ να ειναιο tyhaio
(οταν λεω στηλη εννοω μια τυχαια εξαδα).......αλλωστε στηλες ΚΙΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
τις 73 ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΩ (αλλα θελει μετατροπη) απο τις 6 τριπλες και ζητωντας απο 6αδα σημεια(4-5-6)
Και το ποιο ευκολο(τις 73 τις δινουν καποια προγραμματα ενα επιπεδο
ποιο πανω )απο τα 15 τουλαχιστον που ξερω στην ΕΛΛΑΔΑ....1-2 ΔΙΝΟΥΝ
73 ....ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΕ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΣΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ
ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.
Κατι που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καποιοι λενε οτι τα μεταβλητα σαν βαση παιρνουν τις 4 τριπλες( μαλλον γιατι
βγαζουν( ΙΣΙΟΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ) κανοντας μερικα μεταβλητα μετατροπη
σε ΚΙΝΟ Η ΛΟΤΤΟ Η ΜΗΧΑΝΗΣ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 3:51 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
info@cosmoscores.gr
Ένταξη: 14 Ιούλ 2009
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 3:08 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ακου για να σ εβοηθήσω αλλο ειναι ο Τυπος στο προπο που ειναι ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ και αλλος ο τυπος στα Αριθμοπαιχνίδια που ειναι Συνδιαστική.
στο προπο εχουν βρεθει ολα εδώ και χρονια.
ψαξε τους Ελεβετους και τους δανπους μαθηματικους.
Και ισως καταλαβεις ποσο πίσω ειναι οι νεοέλληνες στα μαθηματικα.
Εγω το λεωωωωωωωωω αλλα με κατηγορουν γιατι ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ
ΔΑΝΟΥΣ.......γιατι ενα αστερι............αλλα μας ελεγε πριν μερες..  |
|
|
 |
pyroxanthos
Ένταξη: 15 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 29
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 8:06 pm Θέμα δημοσίευσης: Αν ενδιαφέρουν τα μεταβλητά... |
|
|
Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω, διαβάζω παιδιά και νομίζω ότι η συζήτηση για τα μεταβλητά δεν είναι παρά μια όμορφη ρετρό ιστορία.
Εξηγούμαι.
Στην Ιταλία από πολλά χρόνια αυτά τα πράγματα είναι γνωστά.
Ο φίλος που αναφέρθηκε στις 73 στήλες του, αλλά και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, πάρτε ένα από τα 10άδες site όπου ήδη έχουν υπολογισθεί και δημοσιευθεί οι ελάχιστες στήλες για κάθε συνδυασμό τριπλών, διπλών ζητούμενων κλπ
http://www.toto1x2.it/Liste/assolutiv1.htm
Όταν πάτε στον κατάλογο εκεί που λέει 6,0 (6 τριπλές και 0 διπλές δηλαδή) θα δείτε ότι από το 1984 κάποιος κύριος D'Agostino F. έχει ήδη δημοσιεύσει τις 73 στήλες. Μην ψάχνεστε άδικα. Όλα αυτά που συζητάτε είναι λυμένα-στο βαθμό που μπορούν να λυθούν με τις τρέχουσες μαθηματικές μεθόδους. Το ίδιο και για το Lotto/joker το ίδιο και για κάθε παιχνίδι που κερδίζουν πιο χαμηλές κατηγορίες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη το στοίχημα δεν θέλει αυτήν την προσέγγιση.
Και μια παρατήρηση ακόμα. Αυτό που εμφανίζεται στο ININUGA -όπως και σε κάθε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα- ως το θεωρητικά χαμηλότερο όριο στηλών, δεν είναι αυτό που νομίζετε, δηλαδή ότι υπάρχουν ας πούμε χ στήλες και αυτές πρέπει να προσεγγίσουμε για να έχουμε το μικρότερο σύστημα, ενώ το πρόγραμμα δίνει y στήλες (με y μεγαλύτερο από το x). Μην βασανίζεστε. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από ένα τύπο που σου απαντάει στο εξής ερώτημα: Ποιος είναι ο αριθμός εκείνος κάτω από τον οποίο είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι ΔΕΝ κατεβαίνουν άλλο οι στήλες; Αυτό λέει. Δεν λέει ότι οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ στήλες είναι τόσες. Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής: Αν πχ έχω βάλει στο πρόγραμμα
NUmbers 18
Pick 6
Guarantee 4
Condition 6
τότε μου βγάζει θεωρητικά 17,46. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα ψάξει να βρει ΠΑΝΩ από 17,46 (18 δηλαδή) στήλες ΚΑΙ ΟΧΙ από το 1 ας πούμε. Είναι δηλαδή ένα κάτω όριο και όχι η πραγματική τιμή. Οι πραγματικά ελάχιστες στήλες στο παράδειγμά μας είναι 42. To ININUNGA θα δώσει κοντά στις 50/51, σε έναν καλό Η/Υ.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. |
|
|
 |
info@cosmoscores.gr
Ένταξη: 14 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 16, 2009 10:19 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. Συμφωνω. |
|
|
 |
propakias
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 16, 2009 12:55 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν ενδιαφέρουν τα μεταβλητά... |
|
|
| pyroxanthos έγραψε: | Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω, διαβάζω παιδιά και νομίζω ότι η συζήτηση για τα μεταβλητά δεν είναι παρά μια όμορφη ρετρό ιστορία.
Εξηγούμαι.
Στην Ιταλία από πολλά χρόνια αυτά τα πράγματα είναι γνωστά.
Ο φίλος που αναφέρθηκε στις 73 στήλες του, αλλά και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, πάρτε ένα από τα 10άδες site όπου ήδη έχουν υπολογισθεί και δημοσιευθεί οι ελάχιστες στήλες για κάθε συνδυασμό τριπλών, διπλών ζητούμενων κλπ
http://www.toto1x2.it/Liste/assolutiv1.htm
Όταν πάτε στον κατάλογο εκεί που λέει 6,0 (6 τριπλές και 0 διπλές δηλαδή) θα δείτε ότι από το 1984 κάποιος κύριος D'Agostino F. έχει ήδη δημοσιεύσει τις 73 στήλες. Μην ψάχνεστε άδικα. Όλα αυτά που συζητάτε είναι λυμένα-στο βαθμό που μπορούν να λυθούν με τις τρέχουσες μαθηματικές μεθόδους. Το ίδιο και για το Lotto/joker το ίδιο και για κάθε παιχνίδι που κερδίζουν πιο χαμηλές κατηγορίες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη το στοίχημα δεν θέλει αυτήν την προσέγγιση.
Και μια παρατήρηση ακόμα. Αυτό που εμφανίζεται στο ININUGA -όπως και σε κάθε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα- ως το θεωρητικά χαμηλότερο όριο στηλών, δεν είναι αυτό που νομίζετε, δηλαδή ότι υπάρχουν ας πούμε χ στήλες και αυτές πρέπει να προσεγγίσουμε για να έχουμε το μικρότερο σύστημα, ενώ το πρόγραμμα δίνει y στήλες (με y μεγαλύτερο από το x). Μην βασανίζεστε. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από ένα τύπο που σου απαντάει στο εξής ερώτημα: Ποιος είναι ο αριθμός εκείνος κάτω από τον οποίο είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι ΔΕΝ κατεβαίνουν άλλο οι στήλες; Αυτό λέει. Δεν λέει ότι οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ στήλες είναι τόσες. Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής: Αν πχ έχω βάλει στο πρόγραμμα
NUmbers 18
Pick 6
Guarantee 4
Condition 6
τότε μου βγάζει θεωρητικά 17,46. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα ψάξει να βρει ΠΑΝΩ από 17,46 (18 δηλαδή) στήλες ΚΑΙ ΟΧΙ από το 1 ας πούμε. Είναι δηλαδή ένα κάτω όριο και όχι η πραγματική τιμή. Οι πραγματικά ελάχιστες στήλες στο παράδειγμά μας είναι 42. To ININUNGA θα δώσει κοντά στις 50/51, σε έναν καλό Η/Υ.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. |
Για να λες ρετρο ομορφη ιστορια...αυτο σημαινει οτι δεν τα δεχεσαι σαν τροπο παιχνιδιου???η μαλλον που ειναι η οποια ενσταση σου??
αναφερεσαι γενικα στο ζητημα νομιζω.
Οσο για προγραμματα ναι υπαρχουν πολλα,το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ομως ειναι
ποιο σου δινει ακριβως το σωστο αποτελεσμα εσυ προσωπικα
με ποιο σκεπτικο δεχεσαι οτι οι 6 τριπλες ειναι 73???
Ξερεις τον τυπο που δινει τα μεταβλητα???????
Τι σε ενοχλει οταν καποιοι ανταλασουν αποψεις πανω στα μεταβλητα???
Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο???( τα μεταβλητα ξεροντας τον ακριβη αριθμο στηλων εννοειται οτ ιειναι ενας καλος ορος και θα χρησιμοποιηθει ,οταν πρεπει ,και αν πρεπει)μαζι και με καποιους αλλους ορους ,η και χωριστα.
Αν ειναι ρετρο γιατι κανεις στην ΕΛΛΑΔΑ τουλαχιστον δεν δινει
το απολυτο καθε μεταβλητου??????????  |
|
|
 |
|